בית פרטי, כפר שמריהו

הפרויקט הזה הגדיר מחדש את הנוכחות של מערכת מיזוג האוויר בתוך החלל. דרישת הלקוח הייתה חללים גבוהים ככל שניתן ולא לראות שום פרט של מיזוג אוויר בחלל, וכן אף על פי שגובה החלל הציבורי הינו 590 ס"מ וגובה החדרים 300 ס"מ. המאיידים נמצאים על הגג, מחוץ לחלל והאוויר מוזרם לחלל דרך תעלות חיצוניות שחודרות לגג המבנה ומשם מתפזרות לתעלות פנימיות דקות יחסית ומשם למפזר "RONA", האוויר החוזר דרך פתחים נסתרים שנמצאים בקרניז בכל היקף התקרה כך שהנוכחים בחלל כמעט לא רואים מפזרי אוויר כל שהם, לא רואים טרמוסטטים שמשולבים במפסקים החכמים והמאיידים והמעבים נמצאים על הגג ולא לוקחים מנפח החלל. כך ייצרנו זרימת אוויר בכל היקף החלל ללא שרואים דבר מהמערכת מיזוג אוויר, רק מרגישים נעים ונח.

 

אדריכלות: RoArc Architects, גדי פרידמן

ניהול ופיקוח: מומי אביטל הנדסה ובנייה

צילום: אסף פינצ'וק

סטיילינג: Style list it, אתי בוסקילה
חשמל חכם ואודיו וידאו: כהנא ABB
מיזוג אוויר: מיזוג פלוס
אינסטלציה: אלעד לופו 
איטום: ה.ה טכנולוגיות איטום ושיקום
בריכת שחיה: אקוופולקו
מסגרות: מתכת גרינברג
צבע וגבס: צביעה קלסיק
עבודת ריצוף: מריו קופטש
שואב אבק מרכזי: שאב נט
אלומיניום: ווינטק
חברת אבן, חיפוי ופרקט: אבני טל
מטבח: טונצ'לי מטבחים
דלתות - סטאטו
נגרות: נגריית אמיר ליבוביץ
זכוכית: בר אור מראות
גדר אלומיניום ושערים: סנפיר

פתחי שירות למזגן: אופן ארט 

מטבחון ברביקיו: גנץ קונקריט דיזיין

צרו קשר

תכנון מערכות וסופרפוזיציה

אוסשקין 83, רמת השרון

office@mplusmart.com

03.5404420

 

שעות פעילות:

א-ה 8:30 – 17:30

© מתוג ועיצוב לעסקים

  • M+ Facebook
  • M+ Instagram
M+v2 [Recovered].png